Boliger Salg Estepona – Ejendomme salg estepona

På denne side har vi udvalg boliger til salg i Estepona fra vores database - siden viser udelukkende ejendomme til salg i Estepona, som er en dejlig lille kystby belliggende cirka 50 minutter i bil fra Malaga lufthavn

Kører man ad betalingmotorvejen kan turen til Estepona gøres på cirka 40 minutter.

Men det at Estepone netop ligger yderligere 15 minutter fra Marbella, har nok været med til netop at gøre stedet lidt mindre turist præget, hvilket man  mærker, specielt i vintermånederne, hvor der er bemærkelsesværdigt få udlændinge i gadbilledet sammen lignet med for eksempel Fuengirola eller Marbella.

BOLIGER TIL SALG I ESTEPONA

Der er et stort udbud af boliger til salg i Estepona i alle prisklasser, men vil man anskaffe sig en ejendom til salg i Estepone for eksempel tæt på havnen, Puerto de Estepona, eller på det stykke som strækker sig fra havnen og ud imod Valle Romano golfbanen, så skal man ikke regne med at købe bolig i Estepona til halv pris.

Den lille hyggelige bymidte og gamle bydel, med sine få men hyggelige gågader og tapas restauranter, er absolut et besøg ind i det gamle Spanien som så mange udlændinge netop også kommer for at opleve.

Kontakt os gerne for en kort og uforpligtigende snak om køb af ejendomme i Estepona så vi kan komme med råd og vejledning...det er GRATIS at kontakte os!

Ejendomme til salg Estepona - baggrundsviden om Estepona.

Her bringer vi lidt information om Estepona og køb af Ejendomme til salg Estepona.

  • Er der fuldt af turister i Estepona i Juli August? EN DEL TURISTER
  • Kan Estepona betegnes som et typisk "Spansk" område? JA
  • Kan man gå til alt i Estepona - med alt menes strand, restauranter, supermarked? JA
  • Har Estepona strandpromenade med restauranter? JA

Estepona - Transport til og fra lufthavn

  • Er bil næsten uundværlig i Estepona? EN FORDEL
  • Afstand fra lufthavn til Estepona (i lejebil) målt i min: 50
  • Går der bus fra lufthavnen til Estepona (lufthavns bussen)? JA
  • Er der togforbindelse fra Malaga lufthavn til Estepona? NEJ

Ejendomme til salg Estepona - Valgaf område

At vælge lige netop det område eller områder, som kunne passe bedst til dine ønsker, kriterier og budget, er ikke så let som man kunne tro.

Kontakt os gerne med en kort mail omkring dit eventuelle køb af Ejendomme til salg Estepona, sådan at vi kan hjælpe med at pejle os ind på hvilket område på Costa del Sol som passer dig og din familie bedst.

 

 

Not found