Boliger til salg El Rosario

Denne side viser ejendomme til salg i El Rosario, som ligger imellem Elviria og Los Monteros, cirka 6-7 minutters kørsel fra Marbella centrum.

I El Rosario som ligger godt skiltet, lige ud til hovedvejen i retning vest, ligger der flere fine golfbaner indenfor få minutters kørsel, et shopping center med et Supersol supermarked, caffeer og restauranter.

Der er ejendomme til salg i El Rosario på strandsiden, nedenfor hovedvejen, og med gangafstand til middelhavet, samt ejendomme til salg i El rosario den øvre del hvor det vil være en fordal at have bil for at komme rundt.

Er du interesseret i at vide mere om boliger til salg i El rosario så send os en kort besked så vi kanvære til hjælp...på forhånd tak. 

Vi hjælper dig med Ejendomme til salg El Rosario

Ejendomme til salg El Rosario sælges lige nu til stærkt nedsatte priser. SKANEJENDOM hjælper gerne med vejledning omkring områder og typer af Ejendomme til salg El Rosario - helt gratis! 

Ejendomme til salg El Rosario - baggrundsviden og info om El Rosario.

Hermed noget Info og nyttig viden om El Rosario og køb af Ejendomme til salg El Rosario. 

  • Er der fuldt af mennesker i i El Rosario i højsæsonen? NEJ
  • Er El Rosario et "typisk Spansk" område? NEJ
  • Er der områder i El Rosario med "gangafstand til alt" - med alt mener vi strand, restauranter og indkøb? I VISSE OMRÅDER
  • Har El Rosario strandpromenade med restauranter? NEJ

El Rosario - Transport

  • Er billeje næsten uundværlig i El Rosario? JA
  • Afstand til El Rosario fra lufthavnen målt i minutter - kørende i bil: 40
  • Går der offentlig bus til og fra Lufthavnen og El Rosario? JA
  • Går der et lokalt tog direkte til El Rosario fra lufthavnen? NEJ

Ejendomme til salg El Rosario - Valgaf område

Kender du ikke hele Costa del Sol er det måske ikke helt let at vide, lige nøjaktigt hvilket område, man skal fokusere på.

Lad vores mange års erfaring som mæglere på Costa del Sol komme dig til gode helt gratis - vi hjælper gerne med at vælge imellem de mange områder og Ejendomme til salg El Rosario i forhold til dine ønsker.

 

 

Not found