Boliger til salg Elviria

Vi tilbyder udelukkende boliger til salg Elviria på denne side.

Søger du feriebolig til salg i Elviria del Sol, et meget mondænt område med kange ejendomme til salg af høj kvalitet, og derfor populært blandt Skandinaver som søger livsstil i den ogde ende af markedet, anvend da venligst nedenstående links, og sorter derefter efter pris.

Boliger til salg Elviria del Sol

Der er boliger til salg i Elviria både på "Strandsiden" og på "Landsiden", med andre ord, ovenfor hovedvejen og nedenfor hovedvejen N-340.

Man skal regne med at betale noget mere for ejendomme til salg nede i det populære strandområde omkring hotel Don Carlos og de omkiring liggende villa kvarterer og rækkehus bebyggelser - herfra er der nemlig gangafstand lige ned til stranden ad små utrafikerede veje, og uden at skulle krydse nogen større vej.

Der ligger flere fine golfbaner i Elviria ligesom der ligger mange ekstklusive ejendomme til salg i Elviria, oppe langs golfbanerne og oppe på højden hvor man får de helt store udsigter med i købet. ved køb af feriebolig i Elviria. 

Ejendomme til Salg Elviria del Sol

Elviria, eller Elviria del Sol som det kerrekt hedder,  ligger cirka 40 minutter fra malaga lufthavn og cirka 10 minutter fra Marbella centrum, som er den kommune, det hører under.

Der er flere shopping centre og store supermarkeder men man skal dog regne med at anskaffe sig eller leje en bil, for at komme til go fra sin feriebolig i Elviria del Sol.

Og er der golfbaner, så er der selvfølgelig også ejendomme ved golfbane og golfejendomme til salg Elviria.

Prismæssigt ligger boliger til salg Elvira del Sol lige nu rigtigt godt, og vi kan roligt fastslå at det er "købers marked".

Der er i Elviria del Sol flere forskellige områder, hver med sin charme og karakteristika, med både Vilaer til salg Elviria, Lejligheder til salg Elviria, Taglejligheder til salg Elviria og Rækkehuse til salg Elviria hvilket gør det til et interessant område at købe feriebolig i.

Lad os med vores mange års erfaring indenfor boliger til salg Elviria hjælpe dig med at finde en feriebolig i Elviria...klik på Kontakt eller send os en kort mail, og så er vi snart i gang...:) 

Ejendomme til salg Elviria - baggrundsviden og info om Elviria.

Hermed noget baggrundsinformation om Elviria og Ejendomme til salg Elviria. 

  • Er der propfuldt i Elviria i sommermånederne? EN DEL TURISTER
  • Er Elviria et "typisk Spansk" område? NEJ
  • Kan man gå "til det hele" i Elviria - med det hele menes strand, restauranter, supermarked? JA
  • Er der på Elviria en strandpromenade med restauranter? NEJ

Elviria - Transport

 

  • Er billeje næsten uundværlig i Elviria? JA
  • Malaga lufthavn til Elviria i bil - målt i minutter: 35
  • Går der offentlig "luthavns bus" til Elviria? JA
  • Går der et lokalt tog direkte til Elviria fra lufthavnen? NEJ

Ejendomme til salg Elviria - Valgaf område

Valg af det område på Costa del Sol som bedst passer til dine forventninger omkring afstande til lufthavn, strand og supermarked kan være svært - specielt hvis man ikke har et dybtgående kendskab til Costa del Sol.

SKANEJENDOM hjælper dig meget gerne med at finde Ejendomme til salg Elviria - eller kommer med forslag til lignende områder som kunne passe for dig og din familie i forhold til budget og ønsker.

 

 

Not found