Boliger til salg Marbella – Ejendomme i Marbella

På denne side vises udelukkende boliger til salg Marbella og Ejendomme til salg Marbella. Med Marbella mener vi her, den centrale del af Marbella, og altså ikke de omkringliggende områder som tilhører Marbella komune.

Søger du bolig til salg Marbella er der meget at vælge imellem lige nu, både områdemæssigt og med hensyn til type af ejendom, idet der i Marbella er alt fra "almindelige Boligblokke"  lige midt i byen, i de mere Spanske kvarterer omkring den gamle bydel. Men også mange spændende omkringliggende områder med gangafstand  både til den gamle hyggelige bydel, samt gangafstand til den lange strandpromenade som nu er forlænget helt ned til Puerto Banus.

Ejendomme til salg i Marbella Centrum

Omkring den gamle bydel i Marbella, også kaldet "El Casco Antiguo", ligger der et stort udbud af ejendomme til salg i Marbella for enhver smag og for enhver pengepung.

Området immellem havnen, "El Puerto" og den gamle bydel er med sin "gangafstand til alt" blevet et meget populært område, ikke kun blandt udlændinge, og giver med sit let skrånende terræn god udsigt fra mange ejendomme til salg i Marbella.

Golfbanerne ligger på ræd og række i Marbella området, og der er ikke mere end 10 minutter til mere end 15 top golfbaner, og kystens største shopping center, La Cañada, ligger bekrvemt 3 minutter fra Marbella centrum, lige ved Motorvejen.

Og der er selvfølgelig også ejendomme ved golfbaner i Marbella og golfejendomme til salg Marbella til atraktive priser..

Prismæssigt ligger boliger til salg Marbella på del Sol meget fornuftigt sammenlignet med for et par år siden.

Ejendomme til salg Marbella

Der er mange ejendomme til salg i Marbella i de forskellige områder, hver med deres unikke beliggenhed og der er nu mulighed for at gøre en god investering indenfor både Villaer til salg Marbella, Lejligheder til salg Marbella, Taglejligheder til salg Marbella og Rækkehuse til salg Marbella.

Køb af fast ejendom i Marbella er lige nu interessant at kaste sig ud i,  og vi står gerne til rådighed med vores mange års erfaring indenfor boliger til salg Marbella...klik på Kontakt knappen eller send os en kort mail med dine ønsker og kriterier om boliger til salg Marbella.

Ejendomme til salg Marbella - baggrundsviden og info om Marbella.

Her bringer vi lidt nyttig information omkring køb af Ejendomme til salg Marbella i området Marbella.

  • Er der fuldt af turister i Marbella i Juli August? JA
  • Har Marbella det man kan kalde "Spanks" charme? JA
  • Er der gåafstand "til alt" i Marbella - med alt menes strand, restauranter, supermarked? JA
  • Er der strandpromenade med cafeer og restauranter på Marbella? JA

Muligheder for transport til Marbella fra lufthavn

  • Skal man helst have lejebil i Marbella? EN FORDEL
  • Malaga lufthavn til Marbella i bil - målt i minutter: 45
  • Går der offentlig "luthavns bus" til Marbella? JA
  • Går der et lokalt tog direkte til Marbella fra lufthavnen? NEJ

Ejendomme til salg Marbella - Valgaf område

At vælge lige netop det område som passer bedst til din og din families kriterier og budget, kan på grund af de store afstande på Costa del Sol være lidt af en jungle.

SKANEJENDOM er gerne behjælplige med at finde Ejendomme til salg Marbella med den bedste beliggenhed for dig og din familie, d.v.s. det område som passer bedst til dine ønsker og dit budget.

 

 

Not found