Boliger til salg Puerto Banus

På denne side vises kun ejendomme og boliger til salg Puerto Banus.

Søger du en feriebolig til salg Pueto Banus eller en god langsigtig investering i fast ejendom Puerto Banus så er udbuddet stort lige nu.

Puerto Banus er dog et ganske begrænset område rent størrelsesmæssigt, og der er derfor ikke et væld af ejendomme til salg i Puerto Banus.

Puerto Banus er, som navnet antyder, en yacht havn - eller rettere, den yacht havn, hvor de helt store luksus yachts lægger til kaj på den yderste mole. og hvor havnepromenaden netop er centrum af Puerto Banus og stedet at "se og blive set".

Ejendomme til salg i Puerto Banus finder vi lige i centrum samt i de omkringliggende lave bebyggelser ind imod Marbella på den ene side og ud imod Guadalmina på den anden side.

Få minutter fra Puerto Banus ligger der en række af kysten bedste golfbaner, og der er derfor også mulighed for at købe en ejendomme ved golfbaner i Puerto Banus og golfejendomme til salg Puerto Banus.

Ved køb af ejendom Puerto Banus står SKANEJENDOM gerne til rådighed med gode råd og gratis vejledning... send os gerne en kort mail med angivelse af budget, kriterier og type af boliger til salg Puerto Banus som du er interesseret i.

 

 

Not found