0034 685 034 727
[email protected]
Menu
0034 685 034 727 menu
  • Dansk

Villaer til SALG Malaga

Villaer til salg Nerja Villaer til salg Caleta de Velez Villaer til salg Torre del Mar
Villaer til salg Rincon de La Victoria Villaer til salg Malaga Villaer til salg Benalmadena
Villaer til salg Benalmadena Costa Villaer til salg Benalmadena Pueblo Villaer til salg Fuengirola
Villaer til salg Mijas Pueblo Villaer til salg Mijas Costa Villaer til salg Mijas Golf
Villaer til salg La Cala de Mijas Villaer til salg Riviera Villaer til salg Calahonda
Villaer til salg Cabopino Villaer til salg Las Chapas Villaer til salg Elviria
Villaer til salg Marbesa Villaer til salg El Rosario Villaer til salg Los Monteros
Villaer til salg Rio Real Villaer til salg Marbella Villaer til salg Golden Mile Marbella
Villaer til salg Puerto Banus Villaer til salg Nueva Andalucia Villaer til salg Benahavis
Villaer til salg San Pedro Villaer til salg Guadalmina Villaer til salg Estepona
Villaer til salg Golden Mile Estepona    

Et at de interessante segmenter indenfor fast ejendom i Malaga som lige nu undergår store prisjusteringer, er markedet på VILLAER TIL SALG MALAGA.

Villaer til Salg Malaga

Priserne på Villaer til salg i Malaga er igen ved at stabilisere sig efter flere års spekulation med urealistiske salgspriser – dette gælder ikke mindst det højere segment at luksus villaer og villaer med privat pool på Costa del Sol, hvor der i mange tilfælle kan være besparelser at gøre på op til 5-15% af den tidligere udbudte pris. Men når det vel er sagt, at der er gode køb at gøre, skal man dog som køber stadig være indstillet på at langt størstedelen af villaer til salg Costa del Sol med en eksklusiv beliggenhed, ikke vil blive “foræret væk” af sælgeren.

Villa Malaga – Villa Costa del Sol

Søger De VILLA MALAGA eller villa costa del sol, er det vigtigt først at bestemme sig for det rette område, hvilket i sig selv kan være en opgave da Solkysten har så mange forskellige dejlige områder med hvert sine unikke træk. Priserne kan variere en del alt efter hvor på Costa del Sol villaen ligger, og ikke mindst hvis der er tale om en villa med havudsigt til middelhavet, eller for eksempel en luksus villa i Marbella, hvor netop området vil have en hvis indflydelse på prisen.

Rækkehuse til salg Malaga

Generelt har rækkehuse til salg Malaga den fordel at der, udover at større boareal end en lejlighed, er en lille for- eller baghave, eller måske begge dele, ofte med udgang direkte til et fælles område med pool, da langt de fleste rækkehuse på Costa del Sol er bygget på et lukket anlæg med dejlige haver med en eller flere fælles pools. Altså for mange familer, det ideélle valg, hvis man gerne vil have lidt udeplads med morgen eller eftermiddagssol på teressen, og en ejendom som samtidig har et sikkert fælles område med svømmebassin til børnene.

Villaer til Salg i Marbella Puerto Banus området

Der er meget få Villaer til salg i Puerto Banus området, idet Puerto Banus i sig selv er pladsbegrænset. Regner man derimod Nueva Andalucia som Puerto Banus, hvilket mange ville sige er logisk, ja så er vi oppe i et af kystens mest eksklusive områder hvad Luksus villaer Costa del Sol angår. Byen Marbella, denne lille smukke perle, som har bevaret sin identitet som “Pueblo Blanco” med sin hyggelige gamle bydel, er siden mange år tilbage kendt for sin høje levestandard og omkringliggende luksuriøse villakvarterer hvor vi idag har Villaer til Salg, og ikke mindst for sine blomster dekorerede balkoner i både gyder og stræder. Alt dette og dens appelsinklædte torve og fortovsrestauranter, lystbådehavnen og marina, flere kilometer sandstrand, er noget som man ikke finder mange andre steder på hele Costa del Sol – og netop derfor vælger mange at købe villa i Marbella eller tæt på Marbella.

Billig Villa til Salg Marbella

Søger De en BILLIG VILLA TIL SALG MARBELLA og er De villig til at bo lidt udenfor byen, er der faktisk mindre kendte områder som ligger kun 10 minutters kørsel fra Marbella Centrum, hvor man kan købe villa på Costa del Sol til meget fordelaktige priser. Send os gerne en kort og uforpligtigende forespørgsel om hvordan og hvor man kan købe billig villa i Marbella området.

Villaer til Salg ved golfbane – golfejendomme Costa del Sol

For golf entusiaster er der lige nu gode nyheder, da der er en del villaer ved golfbane til salg i Malaga til reducerede priser. Tag et kig under linken “GOLFEJENDOMME” i hovedmenuen hvor golf ejendomme i Malaga for letheds skyld, er inddelt i grupper. Selv om der på Costa del Sol aldrig er langt til en nærliggende golfbane, blev der fra år 2000 og frem, bygget et hav af golfejendomme lige på, eller op ad golfbaner langs hele kysten, herunder lejlighedskomplekser og rækkehuse i første linie golf, og villaer ved golfbaner i Malaga. Efter de sidste par års stagnering og justering i markedet på priserne på golfejendomme i Malaga er der nu gode muligheder for at købe ville vad golfbane i Malaga og golfejendomme på Costa del Sol til en fornuftig pris. …send os en mail og lad os hjælpe med at finde den rigtige villa til salg…