Ejendomme til salg Benalmadena

Herunder viser vi kun ejendomme til salg Benalmadena og ejendomme til salg i Benalmadena og Arroyo de la Miel som centrum at Benalmadena også hedder.
Blandt boliger til salg Benalmadena finder vi både ejendomme til salg i Banalmadena pueblo, d.v.s. den mindre landsby som ligeer oppe på højden, tæt på motorvejen, samt ejendomme til salg i Benalmadena Costa som er det største og mest tilbyggede område på hele Costa del Sol.

En fordel ved køb af ejendom i Benalmadena er, at der kun er cirka 10 minutter ad motorvejen i bil ud til Malaga lufthaven - så er afstanden en afgørende faktor i dine kriterier omkring køb af bolig i Benalmadena, er netop Benalmadena et godt valg.

Værd at fremhæve ved boliger til salg i Benalmadena, er at hele området ligger på et meget stort og skånende areal som gør at rigtig mange ejendomme til salg i Benalmadena har en flot udsigt til middelhavet - altså er der rigtigt mange ejendomme til salg med havudsigt i Benalmadena.

Den øvre del af Benalmadena ligger et par hundrede meter over havets overflade og der er derfor mange LEJLIGHEDER TIL SALG BENALMADENA med meget lys og god udsigt mod syd.

Ejendomme til Salg Benalmadena

Der ligger mange hoteller i benalmadena og man skal regne med at der er godt gang i turismen i området specielt i højsæsonen - dette gør sig gældende i centrum af byen også kaldet Arroyo de la Miel, samt langs strandpromenaden og i området ned til havnen..

Ved at købe hus i Benalmadena får man mange attraktioner "med i købet", som for eksemep el Tivoli, Sommerfulgemuseum, akvarium, en lystbådehavn som populært kaldes "Puerto Marina".

Udlejningpotentialet på LEJLIGHEDER TIL SALG I BENALMADENA er på grund af de mange turist atraktioner i området dermed ganske stort sammen lignet med andre omkringliggende områder.

En af kysten bedste golfbaner ligger lige i Benalmadena og hedder "Torrequebrada", eller "det brækkede tårn" direkte oversat. Navnet stammer fra et af de mange romerske vagttårne som står langs kysten, og som giver navn til netop dette nyere beboelsesområde i Benalmadena.

Der ligger i Benalmadena flere interessante villakvarterer med VILLAER TIL SALG I BENALMADENA - flere af disse ligger oppe på højden hvilket giver en fantastisk udsigt fra mange af ejendommene til salg.

Lad os hjælpe med at finde den rigtige ejendom til salg i Benalmadena...send os en kort mail og så er vi snart i gang...:)

Dansk mægler Costa del Sol hjælper med at finde den rette Boliger til salg Benalmadena

Boliger til salg Benalmadena - ja, men hvor skal man starte? SKANEJENDOM hjælper gerne med vejledning omkring områder og typer af Boliger til salg Benalmadena - helt gratis!

Ejendomme til salg Benalmadena - nyttig lokal information om Benalmadena.

Her bringer vi lidt nyttig information omkring køb af Ejendomme til salg Benalmadena i området Benalmadena.

  • Er der propfuldt i Benalmadena i sommermånederne? JA
  • Er Benalmadena et sted med "typisk Spansk charme"? NEJ
  • Er der områder i Benalmadena med "gangafstand til alt" - med alt mener vi strand, restauranter og indkøb? I VISSE OMRÅDER
  • Er der strandpromenade med cafeer og restauranter på Benalmadena? JA

Benalmadena - Transport til og fra lufthavn

  • Er bil næsten et must i Benalmadena? EN FORDEL
  • Afstand til Benalmadena fra lufthavn i minutter (i bil): 15
  • Er der busforbindelse til Benalmadena fra lufthavnen? JA
  • Går der lokal tog (Renfe) fra Malaga lufthavn til Benalmadena? JA

Ejendomme til salg Benalmadena - Valgaf område

Valg af det mest passende område kan være svært, hvis man ikke har et dybt kendskab til hele Costa del Sol.

SKANEJENDOM er gerne behjælplige med at finde Ejendomme til salg Benalmadena med den bedste beliggenhed for dig og din familie, d.v.s. det område som passer bedst til dine ønsker og dit budget.

Not found