Ejendomme til salg Calahonda

På denne side tilbyder vi udelukkende ejendomme til salg Calahonda og omkring liggende områder.

Bland boliger til salg Calahonda er der lige nu et stort udbud af ejendomme til salg - Calahonda har både har kystlinie, men strækker sig også ganske højt op i det bakkede bagland, helt op til A7 motorvejen som i Calahonda ligger et par kilometer fra kystlinien.

Mange ejendomme til salg i Calahonda ligger i den højere del som kan være interessante hvis man gerne vil have eje en ejendom med havudsigt Calahonda uden at det skal sprænge budgettet. Calahonda området er ganske bakket og  let skrånende som gør at netop mange boliger til salg i Calahonda har en fantastisk udsigt til middelhavet.

Ejendomme til Salg Calahonda

Calahonda er et populært og veletableret ommråde med to Shopping Centre. En anden fordel ved Calahonda er at det er den eneste destination som har afkørsel fra A7 motorvejen (betalingsmotorvejen som starter ved Fuengirola) hvilket gør det muligt at køre til lufthavnen på cirka 20 minutter.

Boliger til salg i Calahonda ligger lige nu i et godt leje hvor man kan købeLEJLIGHEDER TIL SALG CALAHONDE  til gode priser, og der er både villaer til salg i Calahonda, Lejligheder til salg i Calahonda, Taglejligheder til salg i Calahonda og Rækkehuse til salg i Calahonda at vælge imellem.

Send os en kort mail med dine ønsker så vi kan stå til hjælp med din søgen efter den rigtige feriebolig i Calahonda...på forhånd tak!

Få gratis hjælp og vejledning til at finde Boliger til salg Calahonda

Priserne på Boliger til salg Calahonda er på mange ejendomme til salg stærkt nedsatte .SKANEJENDOM assisterer gerne med at vælge type af ejendom og område ved køb af Boliger til salg Calahonda.

Ejendomme til salg Calahonda - lidt info om Calahonda.

Her kommer vi med lidt info om lokale forhold i Calahonda og Ejendomme til salg Calahonda.

  • Er der masseturisme i Calahonda om sommeren? JA
  • Er Calahonda et "typisk Spansk" område? NEJ
  • Er der gåafstand "til alt" i Calahonda - med alt menes strand, restauranter, supermarked? I VISSE OMRÅDER
  • Har Calahonda strandpromenade med restauranter? NEJ

Transportmuligheder fra lufthanv til Calahonda

  • Skal man helst have lejebil i Calahonda? JA
  • Afstand til Calahonda fra lufthavnen målt i minutter - kørende i bil: 30
  • Går der offentlig "luthavns bus" til Calahonda? JA
  • Er der togforbindelse fra Malaga lufthavn til Calahonda? NEJ

Ejendomme til salg Calahonda - Valgaf område

At vælge det område på Costa del Sol som passer bedst til ens ønsker og kriterier og visse tilfælle budget, er ikke altid så nemt.

Vi står gerne til hjælp netop med at pejle os ind på de Ejendomme til salg Calahonda som passer bedst ind på lige netop dine kriterier og dit budget.

Not found