Ejendomme til salg Fuengirola

Find drømme boliger til salg i Fuengirola på denne side. Vi anbefaler at du anvender vores links til forskellige typer af ejendomme til salg i Fuengirola og derefter anvende "sorte efter pris" funktionen som gør din søgen af ejendomme til salg i Fuengirola meget let og overskuelig.

Denne side viser Boliger til salg i Fuengirola og i de omkinrg liggende eller "tilhørende" områder som Boliger iTorreblanca, Ejendomme i Carvajal, Ejendomme i Los Boliches, Boliger Los Pacos og Ejendomme Mijas Golf.

Benyt eventuelt søgefuntionen herover til at finde boliger til salg i Fuengirola som muliggør at søge per prisgruppe.

EJENDOMME TIL SALG I FUENGIROLA

Fuengirola ligger som bekendt cirka 20 minutter fra Malaga lufthavn.

En af fordelene ved køb af ejendom i Fuengirola er, at der går et lokalt tog fra Lufthavnen (og Malaga centrum) lige ud til Fuengirola centrum, med flere stop i både Torreblance, Torremuelle og Los Boliches, som er den østligste del af Fuengirola. Der er planer om at forlænge stækningen til Marbella, men et godt skøn fra os som har været hernede i mange år er at væbne sig med tilmodighed indtil 2025...:)

At købe bolig til salg i Fuengirola betyder derfor at det ikke er nødvendigt at have en bil eller leje en bil for at komme rundt.

Fuengirola er af denne grund blevet populært, hvis det man søger netop er en aflappet ferie hvor man kan gå rundt til "det hele", og derfor er Fuengirola et godt sted at starte din søgen efter en dejlig ejendom til salg på Costa del Sol.

Ejendomme til salg i Fuengirola - en populær by blandt skandinaver

Fuengirola er en populær destination blandt Skandinaver, og strækker sig over hele 7 kilometer og har dermed en af de længste strande på Costa del Sol, hvilket også har været med til at slå dets navn fast som turistdestination i lande som Finland Sverige og Danmark.

Man støder derfor nemt på restauranter med Dansk smørrebrød på menuen, Danske bagere og slagtere, samt mange andre Skandinavisk ejede restauranter og forretninger i denne by - læg dertil de mange læger tandlæger advokater revisore som annoncerer sig lokalt, og hvoraf mange allerede har været på kysten i en årrække.

Lad SKANEJENDOM hjælpe dig  med at finde en LEJLIGHED TIL SALG I FUENGIROLA  eller anden ejendom til salg Fuengirola...sender du os en kort mail med dine ønsker skal vi nok komme hurtigt i gang...:)

Få gratis hjælp og vejledning til at finde Boliger til salg Fuengirola

Boliger til salg Fuengirola sælges lige nu til stærkt nedsatte priser. SKANEJENDOM yder gratis hjælp og vejledning som del af vores venlige service, ved køb af Boliger til salg Fuengirola.

Ejendomme til salg Fuengirola - baggrundsviden og info om Fuengirola.

Og her følger lidt god baggrundsviden om lokale forhold i Fuengirola og køb af bolig i lige netop Ejendomme til salg Fuengirola.

  • Er der fuldt af mennesker i i Fuengirola i højsæsonen? JA
  • Er Fuengirola et sted med "typisk Spansk charme"? NEJ
  • Kan man gå "til det hele" i Fuengirola - med det hele menes strand, restauranter, supermarked? JA
  • Er der strandpromenade med cafeer og restauranter på Fuengirola? JA

Transportmuligheder fra lufthanv til Fuengirola

  • Er bil næsten et must i Fuengirola? EN FORDEL
  • Afstand til Fuengirola fra lufthavnen målt i minutter - kørende i bil: 20
  • Går der offentlig "luthavns bus" til Fuengirola? JA
  • Er der togforbindelse fra Malaga lufthavn til Fuengirola? JA

Ejendomme til salg Fuengirola - Valgaf område

Valg af det område på Costa del Sol som bedst passer til dine forventninger omkring afstande til lufthavn, strand og supermarked kan være svært - specielt hvis man ikke har et dybtgående kendskab til Costa del Sol.

Kontakt os gerne med en kort mail omkring dit eventuelle køb af Ejendomme til salg Fuengirola, sådan at vi kan hjælpe med at pejle os ind på hvilket område på Costa del Sol som passer dig og din familie bedst.

Not found