Ejendomme til salg Malaga by

I denne sektion viser vi udelukkkende ejendomme til salg Malaga by og ejendomme til salg i Malaga centrum, det vil sige, ejendomme som ligger fra El Palo i øst og hele vejen forbi havnenParque de Huelin og den nye strandpromenade, ud til Sacaba beach.

En af fordelene ved køb af ejendom i Malaga by er, at der kun er få minutter i bil ud til Malaga lufthaven.
Et andet interessant karakteristika som man får med i købet ved køb af boliger i Malaga by er, at man vil kunne bo eller være på ferie i en storby, men samtidigt kunne gå lige ned til de lange strande og bade i middelhavet, hvilket også netop en yndet aktivitet som flittigt dyrkes af den lokale befolkning.

Ejendomme til Salg Malaga by - boliger Malaga centrum

At eje en ejendom i Malaga by som er Europas sydligste "storby" er noget som flere og flere Skandinaver foretrækker fremfor at købe feriebolig i Malaga ude langskysterne hvor turismen er mere dominerende i gadebilledet.
Køb af bolig i Malaga som lige nu undergår store forandringer, herunder, den nye havnemole, krydstogt skiibene som nu lægger vejen forbi, Alcazaba Borgen med Gibralfaro, og den hyggelige gamle bydel med sina mange typiske spisesteder.
SKANEJENDOM har med vores mange års erfaring hernede en god og næsten uundværlig information om ejendomme til salg Malaga by...send os en kort mail og vi er i gang...:)

SKANEJENDOM yder gerne GRATIS vejledning til at finde Boliger til salg Malaga by

Priserne på Boliger til salg Malaga by er på mange ejendomme til salg stærkt nedsatte .Priserne på Boliger til salg Malaga by er på mange ejendomme til salg stærkt nedsatte .

Ejendomme til salg Malaga - baggrundsviden og info om Malaga.

Her kommer vi med lidt god baggrundsviden om Malaga og køb af Ejendomme til salg Malaga.

  • Er der fuldt af turister i Malaga i Juli August? NEJ
  • Er Malaga et sted med "typisk Spansk charme"? JA
  • Kan man gå "til det hele" i Malaga - med det hele menes strand, restauranter, supermarked? JA
  • Har Malaga en strandpromenade med barer og restauranter? JA

Transportmuligheder fra lufthanv til Malaga

  • Skal man helst have lejebil i Malaga? EN FORDEL
  • Afstand fra lufthavn til Malaga i min - i bil: 15
  • Er der busforbindelse til Malaga fra lufthavnen? NEJ
  • Går der et lokalt tog direkte til Malaga fra lufthavnen? JA

Ejendomme til salg Malaga - Valgaf område

Valg af område er en af de vigtigste dele af det at købe bolig på Costa del Sol og det er ikke altid let at vide hvor man skal begynde, da Costa del Sol strækker sig over mere end 200 km kystlinje.

SKANEJENDOM hjælper dig meget gerne med at finde Ejendomme til salg Malaga - eller kommer med forslag til lignende områder som kunne passe for dig og din familie i forhold til budget og ønsker.

Not found