SKANEJENDOM erbejder udelukkende i vores kunders interesse, d.v.s.  køberen af en ejendom i Malaga.

SKANEJENDOM har som uafhængig ejendomsmægler på Costa del Sol INGEN INTERESSER at pleje hvad sælgeren af ejendommen angår.

Udover de formaliteter som måtte opstå i forbindelse med visningen, eller indhentning af dokumentation på ejendommen hvilket normalt sker gennem sælgers egen ejendomsmægler eller advokat, har vi ingen tilknytning til sælgeren af ejendommen.

Dette er den grundlæggende forudsætning for at vi kan agere 100% objektivt og dermed i købers interesse.

Som potentiel køber af en ejendom i Malaga er det vigtigt at være informeret om, at mange ejendomsmæglere på Costa del Sol NETOP HAR TILKNYTNING TIL SÆLGER, og derfor IKKE KAN AGERE HELT UPARTISK.

Dette forhold som mange mæglere har til sine sælgere af ejendomme er på den anden side helt forståeligt, interesse mægleren har i at pleje sin kunde nummer ET, nemlig sælgeren.

UAFHÆNGIG MÆGLER = OBJEKTIV VEJLEDNING

Ved at kontakte os og bruge vores service som er GRATIS, vil De modtage UAFHÆNGIG VEJLEDNING og information om ejendomme og priser, som udelukkende kommer køber til gode når et så vigtigt valg skal træffes.

De vil med andre ord modtage masser af neutrale råd om de mange aspekter forbundet med køb af hus i Spanien.

Lokalt kendskab og netværk

Vi har gennem mange år indenfor ejendom på Costa del Sol oparbejdet et fantastisk lokalt kendskab til Costa del Sol og dets mange byer, havne og områder og selvfølgelig, ejendomme på Costa del Sol....og vi snakker FLYDENDE SPANSK.

Derudover har vi sideløbende opbygget et kæmpe netværk af fortrolige samarbejdspartnere langs hele kysten,
hvorigennem vi har tilgang til yderligere UVURDERLIG INFORMATION om f.eks priser på ejendom i et vist område eller kvarter (på Spansk "urbanizacion").

Vores service er GRATIS

Ikke kun er vores service til køber GRATIS, den kan i mange tilfælle kun tilmed SPARE KØBER PENGE.

Da vi arbejder UDELUKKENDE FOR KØBER er en del af vores service at være behjælpelige med f.eks. at finde den bedste finansieringsløsning, og at  forhandle de beste piser på de forskellige ydelser som er forbundet med af et salg af bolig på Costa del Sol.

Hvem betaler SKANEJENDOM?

Vores honorarer er inkluderet i salgsprisen og betales af sælger - dvs. af EJENDOMSMÆGLEREN eller AGENTEN som har ejendommen til salg.

Eller, hvis der er tale om salg af en ejendom i et nybygget anlæg, betales vi direkte fra byggeherren eller dennes salgsagent.

Dette betyder dog IKKE at vi er afhængige af, eller på nogen måde er tilknyttede sælgers ejendomsmægler, bygherre, bank eller agent - tvært imod, vi arbejder ALTID OG EKSKLUSIVT FOR 100% AT TILGODESE KØBERS INTERESSE ved køb af hus i Malaga.

...send os en kort mail med Deres ønsker, eller ring idag...

Not found