Det skal være hyggeligt og inspirerende for vores kunder at komme ned på visningstur og kigge på ejendomme i Malaga.

En visningtur til Malaga behøver ikke være på mere end 3-4 dage, hvilket normalt er nok til at give et godt indtryk af hvordan markedet ligger rent prismæssigt i et bestemt område og segment.

Og forudsat at køber allerede har nogen idé om område og type af ejendom som kunne være interessant, er nogle dage i mange tilfælde nok til at finde den rigtige ejendom til salg i Malaga området.

Hvordan booker man en visningtur til Malaga?

Send os en kort mail med Deres ønsker og lad os stå for resten - lige fra booking af indkvartering i centralt belligende lejligheder, til booking af billeje, og visninger af passende ejendomme til salg i Malaga, alt efter budget og ønsker.

Efter at De har kontaktet os, vil vi på forhånd have fremsendt nogle passende emner per email, og vil inden planlægning af visningtur til Malaga, have modtaget Deres feedback på disse. Dette giver os en god idé om hvilke ejendomme ville være passende til at starte med på dag ét.

Vi vil allokere en medarbejder som vil være Deres guide på visningturen, hvilket vil garantere at opholdet i Malaga bliver så indholdrigt og informativt som mulig, med det formål at de vil føle dem rustet til at tage de rigtige beslutninger, hvis og når det rette ejendomsobjekt viser sig.

Visningstur Costa del Sol de Spanske traditioner tro

De Spanske traditioner tro, hvor der lægges stor vægt på det kulinariske med livlig dialog om vind og vejr som tilbehør, vil visningsturen til Malaga, udover at være focuseret omkring det at købe ejendom i Spanien, selvfølgelig også byde på rig lejlighed til netop at småsnakke om Spansk kultur, Andalusisk kultur, "Tapas" & Paella, skikke og brug....og hvad tilfællet nu byder sig...

Kontakt os idag og book en visningtur til Malaga på afslappet vis...